Hva med å tenke fremover?

med Ingen kommentarer

I disse coronatider får du som er senior masse tid for deg selv, bortsett fra om du er ansatt i helsevesenet eller annen samfunnskritisk jobb. Da er det viktig at du bruker tiden til konstruktive tanker og gjøremål i stedet for å følge med på nyheter og debatter hele dagen, noe som lett inngir uro og frykt.


Du kan tenke etter hvordan du kan bruke denne dagen på best mulig måte for deg selv og andre. Det kan for eksempel være å ta en fottur eller skitur, ringe en venn, omgås med familie og venner via Facetime eller lignende, lese en god bok, se på en underholdende film, gjøre det fint i heimen, prøve nye matoppskrifter, lære noe nytt og så videre.

Tenk på at denne tilstanden vil gå over. Vi vet bare ikke når. Og noen ting blir kanskje annerledes da. Men du vil fortsatt ha tilgang til naturen for rekreasjon og du vil kunne omgås familie og venner. Du vil fortsatt leve i et land med stor tillit mellom mennesker.

Jeg er sikker på at det vil komme mange nye idéer og oppfinnelser ut av denne krisen. Det lanseres nå mange digitale løsninger for møter, undervisning og underholdning på nett. Kanskje du har en god idé å komme med her.

Om du som jeg har en håpefull innstilling til livet etter Corona, så er det en god anledning nå til å tenke fremover. Hva er det som er virkelig viktig for deg? Hvordan vil du leve ditt liv slik at det blir meningsfullt? Hvordan kan du legge til rette for det?

Akkurat nå får jeg ikke lov å ta imot coachingklienter ansikt til ansikt, men jeg kan føre samtaler via internett.

For deg som vil sette i gang og planlegge, hvordan du skal få det beste ut av de kommende årene, tilbyr jeg nå 50% rabatt på kartleggingssamtale på 90 minutter, ordinær pris kr. 1 650,-.

Kr. 825,- ved bestilling innen 31. mars.

Bestilling

For bestilling av kartleggingssamtale til 50% rabatt benytt skjemaet under!

Legg igjen en kommentar