Hva er coaching midt i livet?

Coaching for deg som står innfor livsendringer som innebærer at du trenger å finne ut hvem du vil være og hva du vil gjøre nå. Det kan for eksempel være i forbindelse med at:

  • Du vil eller må skifte karriere
  • Du vil begynne å gjøre noe som gir deg mer mening
  • Du har gjennomgått en skilsmisse
  • Barna er blitt store og flytter ut

Hva kan du forvente av coaching?

Du kan forvente å finne ut hvordan du kan takle livsendringen og gjøre det beste ut av livet ditt nå, med de forutsetninger, talenter og ambisjoner du har. Kanskje trenger du å finne en "en ny rolle" for deg, som gir deg mer mening og glede.

Det du kan forvente av med som coach er at jeg stiller deg spørsmål som får deg til å bli interessert i din egen tenking; hvordan du kom frem til dine tanker om muligheter og begrensninger og hvor begrunnet disse tankene er når vi undersøker dem nærmere. Du kan forvente å oppdage nye ting om deg selv, at du får nye innsikter og ideer å teste.

Det jeg forventer av deg er at du tar fullstendig ansvar for deg selv og din egen utvikling. Ingen kan gjøre det for deg. Endring krever at du forandrer deg innenfra og ut, dvs. at du først begynner å tenke annerledes, før du kan handle annerledes.

If you can dream it, you can do it. Walt Disney

Forspørsel om coaching

Personlig coaching startpakke – 5 sesjoner (2 x 90 min og 3 x 60 min): kr 6600,-

Er det noe du lurer på? Send en melding via kontaktskjema under.