Gjør det nå!

med Ingen kommentarer

Sist fredag var jeg på tur med Seniorgruppa i Bærum Turlag. En kvinne forteller hvordan hun satt og så på TV i sommer: «Minutt for minutt på Hardangervidda» med Lars Monsen. Så sa hun til seg selv «Hvorfor sitter jeg her og ser på dem som går fjelltur? Hvorfor er jeg ikke med selv?». Som sagt så gjort. Hun er godt voksen og har aldri gått på telttur i fjellet før, kun fra hytte til hytte. Hun går og kjøper telt, sovepose, liggeunderlag, kokeutstyr, Real turmat og alt annet som hun trenger for turen. Pakker møysommelig slik at ikke sekken blir for tung. Reiser til Tromsø og deltar på fem dagers telttur i Indre Troms med Lars Monsen og alle andre som var med.

Fantastisk sprek, beundringsverdig og inspirerende synes jeg. Et eksempel til etterfølgelse!

For oss pensjonister gjelder det å ikke nøle. Har du en drøm om noe du vil oppleve eller gjennomføre – gjør det nå, dersom du kan. Plutselig så har du kanskje ikke helse eller anledning til å gjøre det lenger.

Det at jeg var på tur med Seniorgruppa sist fredag var også et bevisst «Gjør det nå» valg. Det hadde samlet seg opp administrative oppgaver i firmaet mitt som jeg trengte å gjøre.

I «gamle dager» hadde jeg nok blitt hjemme på fredagen for å bli ferdig med de oppgavene. Jeg hadde prioritert «plikt» fremfor «lyst».

Men nå har jeg forstått at det er viktig for at jeg skal trives og må bra å delta på disse turene. Her føler jeg tilhørighet. Her treffer jeg folk som elsker å gå på tur akkurat som jeg gjør. Her kan jeg snakke med de andre deltagerne om stort og smått. Her kan jeg finne nye venner.

Administrative oppgaver kan jeg gjøre en annen dag!

Tur med Seniorgruppa 16.11.2018
Tur med Seniorgruppa 16.11.2018

 

Legg igjen en kommentar